Anders fick först utmärkelsen Året företagare på Orust, sedan i Västra Götaland. Den 14 oktober fick Anders pris som Årets innovativa företagare i Sverige vid Galan Årets företagare i Stockholms Stadshus.

Priset är instiftat av Företagarna, som är Sveriges största företagarorganisation, för att visa vikten av innovation, det är det som bygger starka företag och ett starkt näringsliv.

Motivering Årets Innovativa Företagare:

Årets vinnare verkar i en bransch med tuffa villkor och hårda förhållanden men har trots det byggt upp ett lönsamt och framgångsrikt företag. Vinnaren har genom ett innovativt arbete med en egenutvecklad teknik skapat en verksamhet som dessutom utgör en naturlig del av ekosystemet i regionen.

– Det är fantastiskt för både mig och mina medarbetare som har en stor del i vår utveckling säger en glad Anders. Att få komma till Stockholm som representant för min för min region är fantastiskt. Att vi sedan går och vinner ett pris, det är stort fortsätter Anders.

Scanfjord har idag en snabbt växande marknad. Musslor är ett bra livsmedel med en positiv bieffekt, både havsmiljön och vattenkvalitén runt musselodlingar förbättras påpekar Anders när han tar emot priset.

– Ett stort grattis Anders, du är verkligen värd priset menar kommunalrådet Kerstin Gadde. Ditt mål har varit tydligt, vad du vill med din verksamhet och hur det ska vara. Du har arbetat hårt för det och inte vikt av från din ide.

Pin It on Pinterest